АСТРОЛОГИЯ

Астрология от www.taro-magic.eu

Астрология от www.taro-magic.eu

 

КУРС   ПО   АСТРОЛОГИЯ   ЗА    НАЧИНАЕЩИ

Чрез астрологията разбрах Коя съм аз, Защо съм чувствителна, Защо съм умна, Защо съм склонна да се притеснявам, Защо разбирам синовете си, но голяма част от съпруга ми остава загадка, Защо езотеричните знания и окултизма имат водещо значение в моя живот, Защо окултните ми сили растат с всяка изминала година, Защо нямам проблем да се свивам бързо ако се наложи и не преживявам това като драма.  Повярвайте ми – простих много неща от миналото, защото РАЗБРАХ откъде идват. Научих се да виждам несъответствията в желанията, разбиранията и копнежите на хората. Чрез астрологията опознах Таро в огромна дълбочина. Опознах хората в огромна дълбочина. Отнасям се към близките си, които изучавах внимателно на всяко занятие, с търпение и разбиране, защото, смея да твърдя, че ги познавам по-добре, отколкото те познават себе си.

Таро и астрология се преливат и обогатяват взаимно и заедно създават една обща картина за Вселената и Света, в който живеем, която задължително трябва да бъде използвана в съзнателното сътворяване на всеки ден.

В момента тече записване за група начинаещи.

Курсът по астрология е разделен на модули. Всеки модул ще включва определени часове. Всички модули се заплащат предварително. Цената е 10 лв на посещение.

Първият модул включва:

Въведение в астрологията и дванадесетте знака – овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей и риби.

Модулът обхваща 13 часа. Цената е 130 лв, които се заплащат предварително с възможност за отложено плащане при необходимост.  При невъзможност за присъствие, курсистът ще получи пропуснатият час на запис. Занятията ще се провеждат всяка събота от 17-19ч, на адрес:

София, ул. Веслец 6 /зад ЦУМ, спирка Сердика/, ет.2, ап.7 – Силвия Маринова

Групата ще започне обучение при записали се минимум 5 курсиста.

За записвания:

мейл: sb_marinova@abv.bg

Лични съобщения във facebook: https://www.facebook.com/inana999 – Силвия Маринова

Телефон: 0886 576 544 след 20ч или СМС – Силвия Маринова

 

 

 

 

 

 

Магията на астрологията влезе в Таро-училище „Хермес и Иллара“ заедно с усмихнатата Екатерина Георгиева. Астрологията е нейна вярна и безпристрастна приятелка вече 25 години.

264558_736851883000430_862703336_n

Астрология и таро от www.taro-magic.eu

За мен е огромна чест, че тя се съгласи да сподели своята страст с нас именно в моето малко езотерично училище. Когато говори за астрология тя грее точно така както грея аз, когато говоря за Таро. Няма да ви лъжа – имам няколко книги по астрология, но с тях не се разбрахме. Те не ме запалиха – в тях нямаше страст, огън. Твърде скучно, твърде много математика, твърде сухо ми идваше тяхното съдържание.

Благодарение на Катя разбрахме, че всеки хороскоп е СЪВЪРШЕН, защото той ни дава нашите силни страни – тоест нашите оръжия, с които да победим слабостите си – също видими в наталната ни карта. Моят хороскоп е съвършената карта на моя собствен живот, в който малко по малко, под вещото ръководство на Катя, „виждам“ какво „имам“ и как да си набавя това, което „нямам“, за да се развивам. И още нещо много важно: Силните и слабите ни страни са точно по равно – 50 на 50! Ние избираме коя страна ще победи!

Моето малко училище се намира на изключително лесно и удобно място:

Зад ЦУМ – ул. Веслец 6, ап. 7, ет.2

Пред входа има спирка на трамваите 20,22,23 по посока Подуене.

Входът е точно срещу входа на НЕК

На звънеца пише: 07 Силвия Маринова

Местата са ограничени. Само с предварително записване: Име, телефон и e-mail, дата на раждане, час на раждане и място на раждане за натална карта  на e-mail: sb_marinova@abv.bg

Нямам търпение да се запозная с вас, които търсите Истината зад воала на „видимата“ реалност. Подобни необикновени преживявания сплотяват хората по уникален начин. Споделяйки нашите общи търсения, ние изграждаме малко и затворено общество на ТЪРСАЧИТЕ, общество, в което можем да споделяме себе си без страх от това да бъдем криворазбрани или обявени за луди.