Таро практики Пълнолуние и Новолуние

 

 

Шангри Ла

Шангри Ла

Новата 2017 година, бидейки ЕДИНИЦА, ни дава ново старт за развитие. На нейната здрава основа, можем да стъпим и да подскочим до небето. Единственото, което ни е нужно, е да ОСЪЗНАЕМ собствената си уникалност, това, което ни прави ЛИЧНОСТИ, да повярваме в нея и да я изразяваме смело, без страх, с гордост и удоволствие. Докато пишех своите пожелания към вас за 2017 година, „видях“ огромната помощ, която може да ни окаже Таро в това наше, най-важно търсене на душата. Проверих кои са силните дни  и идеята започна да се облича в материална дреха.

 

ВАЖНО:

За първи път ще направя нещо, което е естествено за мен, но дори не съм и помисляла да правя за други хора. Смятах, че това е дълбоко лично умение, което всеки трябва да развие по собствения си начин. Говоря за директен диалог с моите духовни учители през Таро арканите. Само веднъж събрах смелост, за да разкрия точно как се случва това при мен тук на тези страници, но как да опишеш неописуемото?! Можеш само да го очертаеш в груби рамки и да се надяваш, че сензитивните ще разберат. Но от два дни усещам тяхното /на моите учители/ мощно побутване по гърба: няма време за страх, няма време за съмнение, давай!

И двете практики този месец ще бъдат проведени по този начин!

Тези от вас, които присъстват на Пълнолунието в събота, ще имат удоволствието за първи път да ме видят притеснена и изплашена, но решена да им дам възможност да използват моето лично умение, за да получат своите директни отговори на директните си въпроси, свързани с темите на Девата от собствените си духовни водачи.  

 

Дева

Дева

Таро практика „Препъни камък“

На 11 февруари – събота от 15,30 ч – Пълнолуние в Дева

Ще погледнем през Таро огледалото кое  е това, което ни спъва най-често в нашето ежедневие, кой е този навик, който отдавна ни подлага крак, но ние толкова сме свикнали с него, че продължаваме да го храним, защото не го виждаме. Ще си напишем всичко, което искаме да си отиде от живота ни по отношение на темите на Дева, ще го запалим с удоволствие, за да ни олекне. И накрая, както винаги досега, ще си изтеглим по един съвет от съществата на елементите, дишащи зад едни от най-уникалните карти, сътворявани някога.

 

 

Темите на Девата:

Здраве – диета, упражнения, контрол над теглото, изцеление

Работа – проекти, задачи, колеги, помощ

Развитие, ред, дисциплина

Тревога, критика, работохолизъм, осъждане

Храносмилателна система

 

Ще започнем  събота на 11 февруари от 15,30ч с планирано приключване до 19ч

Както винаги – не повече от ЧЕТИРИМА, 1 чаена свещ, на която да изгорим собствените си страхове и ограничаващи модели на поведение.

Цена: 22 лв

Мястото на провеждане:

София

Ул. Веслец 6 – зад ЦУМ, спирка Сердика, близо до Дондуков

звънец 7

ет.2

 

Риби

Риби

Таро практика УНИКАЛЕН

На 26 февруари 2017г, неделя от 15ч – Новолуние в Риби

 

Луната ще се слее със Слънцето във великолепно и силно НОВОЛУНИЕ във РИБИ. Рибите отговарят за: въображението, вътрешното щастие, емоционалност и чувствителност, осъзнаване на мистиката, канализация на духовна енергия, ангелска подкрепа, безусловната любов, прошката, приемането, манталитета на жертвата – пораженческа нагласа, заблуди, разочарования, пристъпи на паника, настински, лимфна система.

Отново чрез диалог с нашите Духовни водачи през Таро ще попитаме за това:

Ще противопоставим стреса срещу една от най-важните теми на Рибите – вътрешен мир.Ще изберем върху жълта хартия с червен химикал какво искаме да дойде с нарастващата луна в нашия живот, за да имаме вътрешна устойчивост, върху която да стъпим, за да вървим през живота с наслада и радост, за да имаме силата да обичаме безусловно,  да приемаме уникалността на другите и техните избори, за да прощаваме!

Отново ще включим в събеседването и съществата от петте елемента и ще напишем заедно своите ЗАПОВЕДИ към Вселената на жълт лист с червен химикал, по отношение на развитието на собствената ни ЕДИНСТВЕНА и НЕПОВТОРИМА същност, обагрена от темите на Рибите!

Ще започнем в 15ч с планирано приключване до 19,30ч

Не повече от ПЕТИМА, 1 чаена свещ.

Цена: 22 лв

От мен ще получите тетрадки, материали, горещ и ароматен чай от домашно брани билки с домашния мед на баща ми, топло и уютно местенце, в което да поставим началото на един по-особен и странен за НОРМАТА клуб – КЛУБ на ЛИЧНОСТИТЕ!

Само с предварително записване по следните четири начина:  име, телефон и мейл

- на лични съобщения във Фейсбук

- по e-mail: sb_marinova@abv.bg

- на телефон: 0886576544 / не винаги мога да вдигна, но между 20-22ч винаги можете да ме намерите/

- с SMS на 0886576544

Мястото на провеждане:

София

Ул. Веслец 6 – зад ЦУМ, спирка Сердика, близо до Дондуков

звънец 7

ет.2