Висшата жрица, носеща Тайното знание

Здравейте, мили приятели,

Утре и вдругиден – 31 октомври и 1 ноември, са много специални дни. Ние ги наричаме Хелоуин и ги свързваме с празник, на който се веселим, обличаме се в костюми и децата обикалят по домовете, очаквайки лакомства в торбичките.

Но това е само външната форма на нещо много по-дълбоко.

Древните келти  събирали реколтата до края на октомври месец и на този ден – 31 октомври, тя вече е била удобно настанена в техните хранилища. Какво са изкарали и дали ще им стигне до следващия октомври, вече е било ясно. За тях – след като реколтата е прибрана, една година е изтекла и те са били готови да посрещнат Новата Година като празнуват и  гадаят за това каква ще бъде следващата година – на руни или Таро.

Тези два дни са заредени с магическото намерение на стотици келтски магьосници, воалът между световете да бъде изключително тънък и да позволява да се види бъдещето през него.

Всяка година, на този ден, провеждам  Таро-маратони с Годишна таро прогноза в моя малък храм. Първо за себе си, а след това за тези, които желаят да се възползват от тази силна енергия.

Ще разгледаме всичките 12 сфери от живота на човека като използваме за ориентир 12те астрологични дома. За всяка от сферите ще зададем 6 въпроса:

Каква е сегашната ситуация

Каква е в момента активната жизнена линия за нейното развитие до една година

Каква е програмата за развитието на тази сфера от живота ни по житейска мисия

Какво ни помага да я постигнем

Какво ни пречи да я постигнем

Съвет от нашия духовен водач по отношение на тази сфера от живота ни

Така ще получим възможност да променим жизнената линия ако не ни харесва като се възползваме от напътствията, съветите и осъзнаем и елиминираме пречките.

Останаха 4 свободни възможности като часове:

На 31 октомври – четвъртък: 10ч и 13ч

На 1 ноември – петък: 10ч и 13ч

Освободете си минимум 2 часа, за да се отпуснете и да се наслаждавате докато вършите нещо толкова важно за себе си – да се самоопределите за една година напред

Финансова компенсация: 60лв

Годишната прогноза може да се направи и дистанционно – скайп, мейл, месинджър, телефон

Може да се направи и по мейл, но поради двойната загуба на време – писане, редактиране, мога да обещая да я направя на 2ри ноември и 3ти ноември.

За дистанционна форма на годишната консултация може да се плати по банков път:

 или оттук:

http://taro-magic.eu/shop/#/details/17

За записване само на телефон или лични съобщения по facebook: https://www.facebook.com/inana999

 Тел. 0886 576 544

Силвия Маринова