20 април 2019г, 11 часа

Групова Таро практика
Групова Таро практика

Всяка събота сутрин, на Веслец 6, ще се провеждат групови Таро практики на различни теми!

Тази събота, 20.04.2019г от 11ч, но ще започнем да се събираме към 10,30-10,40ч, така че всеки, пристигнал по-рано да не се срамува да се качи да пийнем чай и кафенце, ще изследваме тази важна трансформация и възможностите за Хармония, която тя ни носи директно през Таро.

Вие питате, теглите Таро-арканите, вашите духовни водачи отговарят, аз – превеждам!

Последната седмица получих доста информация на тема: духовната работа и материалния свят!

Защо ни е трудно да намерим ХАРМОНИЯ между тях?!  

Защо искаме да си изкарваме прехраната с духовна дейност, а се получава изключително трудно, или въобще не се получава. Получих много напътствия от моите учители по въпроса и много искам да ги споделя с вас.

Пълнолуние във ВЕЗНИ носи в себе си отговорите на въпросите: какво ми пречи да направя така, че тези два свята да се слеят в живота ми, а аз да живея в хармонията на тяхната слятост!

За мен ще бъде чест и щастие да изследвам за всеки от вас персонално през Таро, този проблем, за да помогнем на Уран и Плутон да го унищожат и трансформират така, че това да се случи! А то е напълно възможно, наистина! За по-сигурно ще го нарисуваме на лист като структура, като мандала и ще го изгорим!

Ще използваме и магическата колода на духовете на петте елемента, която дава потресаващи резултати!  

Записването за груповите Таро практики става само с телефон и мейл, за да имам контакт с вас ако нещо се случи. И отново: заделете си два часа и половина до три часа, за да не бързате и да се насладите максимално на усещането, че се грижите за себе си, че работите за себе си, заедно с други силни и необикновени хора!

Обичам ви! Изпращам ви радост!

Силвия