a96e16fa37f522e802f21673e9a8377c

 

Осъзнаване в съня:
Искаш да спреш стария филм на живота си. Искаш да видиш КРАЙ с големи букви. Краят и началото са едно и също. Окончателният характер на тази енергия е картографиран върху Голям Аркан от Таро – Смъртта. Тя затваря старата врата за винаги. Тя е изписания КРАЙ върху филмовата лента. Тя е НЕПРЕКЛОННОТО НАМЕРЕНИЕ да тръгна по нов път, да пусна нов филм – романтичен или комедиен след драмата. Тя е нулиращия кадър. Любимият начин на Вселената да поднесе нов живот е като бързо и безмилостно използва Кулата от Таро, за да срути стария. Вселената не губи енергия да кърпи, тя директно разрушава, по най-лесния начин, с най-малко загуба на енергия. Тя е най-добрата стопанка.
СМЪРТТА от ТАРО казва: Приключих със старата действителност. Тя умря! Слагам КРАЙ! В новия филм главният герой ще бъде друго мое АЗ – здрава, жизнена, богата, изобилна, успешна, обичана, уважавана …. Кулата срутва всички стари енергии, а Смъртта от Таро затваря вратата завинаги. Между старата енергия и новата трябва да има бездна – непреодолима – там трябва да застане Смъртта. Следва празно пространство, името на новия филм и първият кадър от него. Правя движение срещу огледалото, тръгвам срещу него, живеейки в новия филм.
Ако се върти стария филм, а заедно с него се наслагва новия, Вселената се обърква и не знае какво искаме. Старите енергии, точно обратни на новите като трептене, не могат да съжителстват с новите. Старите енергии задължително трябва да бъдат подложени на унищожителното влияние на Кулата. Смъртта трябва да ги отнесе – безвъзвратно и необратимо и тогава, на чистото да се направи първата копка, да се постави първата енергийна тухличка, да се направи първото действие на новия герой срещу огледалото.
Ако се върти нов филм върху стара лента върху нея се получава нов образ върху стар. Твърдото намерение, непреклонното решение е Смъртта, след която следва нов филм, нова действителност, нов живот. Подреждам новите енергийни кубчета и изграждам нов живот.

 

02.03.2015г.

 

 

 

 

 

Legacy-Tarot

„Звездите влияят на Глупаците, а Умните влияят на звездите!“

Жертвите зависят от всичко и всички, а Магьосниците могат да излязат от системата и да я управляват извън нея. Жертвата е като точка, а магьосникът  е кръг.

Жертвите имат знания, а Магьосниците са превърнали тези знания в култура.

Жертвите използват картите Таро като гадателна система, а Магьосниците използват програмите, заключени в  картите Таро и ги зареждат в тялото си осъзнато.

По лекции на академик Вячеслав Бронников

 

 

 

 

 

 

 

10_of_pentacles Магията е в това, което имаш, а не в това, което нямаш!

Пещерата със съкровищата не е вътре в теб, а около теб, ти си в центъра й, но тя може да бъде видяна само с вътрешното зрение и отворена с магическите думи: „Съзнание, разшири се“!

 

02.03.2015г

 

 

 

 

 

 

 

5ofwands   7-tarot-7-of-pentacles

Нетърпението води до безпокойство, а то идва от страха, че нещо може да се обърка. – 5 жезли

Търпението е просто спокойно знание, че твоят свят ти е подвластен. – 7 пентакли

27.02.2015г.


 

 

земя

„Всяка ситуация е като топка с цветни петна. Зависи в кое петно си се вторачил. Точно неговият цвят обагря света на съзнанието ти. „

26.02.2015г.