Жива Астро Мандала

 

 

 


 

Здравейте, мили приятели,

На 21 мартсъбота, ще проведем отново тази
силно магическа практика, която нарекохме Жива Астро Мандала.

Това, което виждаме в Голямото Огледало, тоест в нашия живот – било то проблем или щастие, е отражение на нещо, натиснато, изпято вътре в нас. Някаква деформация, структура, енергиен камък или обратното – нашето самоуважение, обич, подкрепа, помощ.

В момента на нашето раждане, планетите, като символи на енергиите, активни в нашия характер, определят бъдещия ни живот, запечатан върху наталната ни карта.
Защо ли? Защото какъвто е нашия характер, такъв е и нашия живот!

Ако се страхуваме от новото, щастието винаги ще бяга от нас на една-две или три ръце разстояние.

Но ние се развиваме всяка минута, НИЕ СМЕ ХИЛЯДОЛЕТЕН ПРОЦЕС!

Познавате ли  хора със Слънце в Овен? Но тази енергия се проявява
различно при тях, защо?

Защото Овенът на първо ниво на съзнание ще бъде жертва на собствената си огромна огнена енергетика, която ще го тласка в различни посоки без логика, без мъдрост, ще подскача като боен петел и ще изпада в дълбоко отчаяние, когато няма накъде да я насочи, а Овенът на пето ниво на съзнание ще бъде велик
генерал, овладял това могъщо оръжие – огнената си енергия, и ще я използва мъдро, стратегически, за постигане на общо човешки цели!

Каква огромна разлика, нали?

Хората са различни, защото нивата на планетите им са различни и те
всекидневно вървят към една цел: Да вдигнат тяхното ниво, тоест да шлифоват своя характер, и всеки „ПРОБЛЕМ“ им показва какво ги спъва по пътя.

Мандала означава графично изображение на нещо.

Астро  означава нашата собствена натална карта

Практиката, която изпитахме с огромен успех с моята колежка се състои в следното:

Създаваме поле /като в семейните констелации/ и в него вкарваме представител на проблема, който участникът иска да реши. Влиза жив човек, който да даде обратна връзка. Участникът влиза в полето като собственото си Слънце, тоест своята личност, която има отношение към този проблем. Останалите участници влизат в полето като представители на неговите собствени планети – Венера, която
отговаря за ценностната ни система и начина по който приемаме и даваме любов, Марс, който отговаря за начина по който действаме, Меркурий – нашия ум, Луната – нашето подсъзнание, Сатурн – който ни свива и дисциплинира, Юпитер, който ни разширява и т.н.

Тоест, УЧАСТНИКЪТ подрежда в полето графична презентация /МАНДАЛА/ на собствените си енергийни ресурси. В полето няма други хора, няма род.


Съществуваш само ТИ и ОГЛЕДАЛОТО тоест твоя проблем и твоя характер /във всяка натална карта планетите в знаците са на различно ниво на развитие/.

И тогава, представителите на твоите собствени енергийни ресурси, ще ти дадат обратна връзка какво вътре в теб е активирало този проблем и как да ги реорганизираш така, че той да изчезне.

Беше невероятно преживяване за всички да наблюдаваме собствения си вътрешен живот – озвучен, жив, разиграващ се пред очите ни като театрална пиеса. Нашите страхове, нашите вътрешни противоречия – озвучени, предявяващи права да бъдат чути, уважени, приласкани!

Най-красивата пиеса – Нашата собствена! И тъй като ние сме я написали, ние можем да я пренапишем така, че тя да ни хареса!

Точно това прави Живата Астро Мандала.

Практичната полза е: Силен прилив на енергия, вътрешно усещане за сила, и факта, че проблемът вече не е проблем, а осъзнатост. Само няколко дни след Астро Мандалата, Участниците споделят изумителна вътрешна промяна в поведението си и начина си на виждане за света. Дори водещите на тези събития – Аз, Силвия
Маринова и Бойка Боянова, само два дни след Мандалата, отчитаме невероятни постижения, въпреки че вие работите за собствените си проблеми, но ние сме вътре в полето заедно с вас и промените, които вие сътворявате се отразяват много силно и върху нашите енергийни матрици. Благодарение на вас, участниците, след три астромандали, се отървах от проблем, който влачих със себе си през целия си живот.

Адресът е:

София, ул. Веслец 6, ет.2

Водещи: Силвия Маринова и Бойка Боянова

21 март 2020г – събота

От 9:30ч – 18:00ч /най-късно/

ВСЕКИ УЧАСТНИК ЩЕ НАПРАВИ СВОЯТА МАНДАЛА!

Не повече от 7 участника

Финансова компенсация: 60лв

Сигурна съм, че ще попитате какво да носим – Само желанието за собственото си развитие и това на другите! Ние ще се погрижим за храна и напитки.

Записване:

На мейл: sb_marinova@abv.bg

На лични съобщения във фейсбук

На телефон: 0886 576 544

Записването става с телефон, мейл, имена, място, дата и час на раждане, за да ви изготвя карта. Моля ви не се записвайте ако не сте сигурни дали ще можете да дойдете. Така заемате нечие чуждо място.

С обич: Силвия Маринова