Здравейте, мили приятели,

Всичко в нашия живот, което ние приемаме като проблем, е отражение на нещо вътре в нас – някакъв блокаж, или емоционален спомен, или ограничаваща ни мисъл-форма дълбоко в нашето подсъзнание. А може да е просто мисловен стереотип, копиран от родители, учители, общество …

В момента на нашето раждане, планетите, като символи на енергиите, активни в нашия характер, определят бъдещия ни живот, запечатан върху наталната ни карта. Защо ли? Защото какъвто е нашия характер, такъв е и нашия живот! Ако се страхуваме от новото, няма как да построим успешен бизнес или империя.

Но това е едва в началото, докато сме деца. Защото ние сме един постоянен хилядолетен ПРОЦЕС! Ние се развиваме всяка минута. Можем да кажем, че развиваме и своите планети.

Познавате хора със Слънце в Близнаци, нали! Но те са различни като личности, защо?

Защото Близнаци на първо и второ ниво на развитие, нямат нищо общо с Близнаците на четвърто или пето ниво на развитие. При първите, близнашката енергия ще се проявява в нездраво любопитство, а при последните, ще им дава способността да обясняват необяснимото.

Хората са различни защото нивата на планетите им са различни и те всекидневно вървят към една цел: Да вдигнат тяхното ниво, тоест да шлифоват своя характер, и всеки „ПРОБЛЕМ“ им показва какво ги спъва по пътя.

Мандала означава графично изображение на нещо. 

Астро  означава нашата собствена натална карта

Практиката, която изпитахме с огромен успех с моята колежка се състои в следното:

Създаваме поле /като в семейните констелации/ и в нея вкарваме представител на проблема, който участникът иска да реши. Влиза жив човек, който да даде обратна връзка. Участникът влиза в полето като собственото си Слънце, тоест своята личност, която има отношение към този проблем. Останалите участници влизат в полето като представители на неговите собствени планети – Венера, която отговаря за ценностната ни система и начина по който приемаме и даваме любов, Марс, който отговаря за начина по който действаме, Меркурий – нашия ум, Луната – нашето подсъзнание, Сатурн – който ни свива и дисциплинира, Юпитер, който ни разширява и т.н.

Тоест, УЧАСТНИКЪТ подрежда в полето графична презентация /МАНДАЛА/ на собствените си енергийни ресурси. В полето няма други хора, няма род. Съществуваш само ТИ и ОГЛЕДАЛОТО тоест твоя проблем и твоя характер /във всяка натална карта планетите в знаците са на различно ниво на развитие/.

И тогава, представителите на твоите собствени енергийни ресурси, ще ти дадат обратна връзка какво вътре в теб е активирало този проблем и как да ги реорганизираш така, че той да изчезне.

Ако си управител на даден екип и видиш че хората вътре в него не се разбират и това води до проблеми, най-логичното нещо е да ги реорганизираш, да ги прегрупираш така, че проблемът да изчезне.

Точно това прави Живата Астро Мандала.

Практичната полза е: Силен прилив на енергия, вътрешно усещане за сила, и факта, че проблемът вече не е проблем, а осъзнатост. Само няколко дни след Астро Мандалата, Участниците споделят изумителна вътрешна промяна в поведението си и начина си на виждане за света.

Винаги изпитвам огромно уважение към хората, които застават пред Таро Огледалото, защото са намерили достатъчно смелост за да се изправят пред себе си.

Изпитвам същото огромно уважение и към тези, които ще съберат достатъчно смелост, за да видят това в тях, което се нуждае от внимание, от коригиране, дори когато е нелицеприятно.

Не е лесно да потърсиш проблемите в себе си и по този начин да запалиш свещичка. Много по-лесно е да обвиняваш другите и да кълнеш мрака!

Адресът е:

София, ул. Веслец 6, ет.2

Водещи: Силвия Маринова и Бойка Боянова

Групите ще бъдат разпределени по следния начин:

16 ноември 2019г – събота

От 9:30ч – 18:30ч

ВСЕКИ УЧАСТНИК ЩЕ НАПРАВИ СВОЯТА МАНДАЛА!

Не повече от 7 участника

За събота останаха свободни само 2 места, останалите вече са заети.

Сигурна съм, че ще попитате какво да носим – Само желанието за собственото си развитие и това на другите! Ние ще се погрижим за храна и напитки.

17 ноември 2019г – неделя

Ако се събере група, ще проведем Мандалата. Затова  ми пишете ако желаете да участвате в неделя. Аз ще ви уведомя дали ще има група

Финансова компенсация: 60лв

Записване:

На мейл: sb_marinova@abv.bg

На лични съобщения във фейсбук

На телефон: 0886 576 544

Силвия Маринова