Огледалце, Таро-огледалце ...

Огледалце, Таро-огледалце …

„Огледалце, Таро-Огледалце … “

първа среща с Големите Аркани от Таро

автор: Силвия Маринова

Ако обичате Таро и искате да започнете да изучавате тази древна наука, тази книга е точно за вас. Подредено, ясно, с много примери, таро приказки и вицове, тя ще ви срещне с Големите Аркани, с техните основни черти и характеристики, ще ви отведе на едно необикновено и радостно пътуване, от което ще се завърнете у дома с дар – мъдростта на живота. Тя ще ви даде здрава основа, върху която да градите умения в Таро изкуството. Книгата е написана с цел да ви развълнува емоционално, за да вкара лесно и забавно гадателските значения на Арканите в мускулната ви памет, да ви увлече да чувствате енергиите на Таро, а не да ги учите наизуст.

Хартиеният вариант на тази книга не може да предложи това изобилие от колоди, пъстрота и поезия като електронния вариант, но тя подтиква да се водят бележки в полетата, да се работи върху нея, да се използва като учебник.

Ако желаете посвещение от авторката, заявете това изрично и  оставете име при попълването на адреса.  Посвещението е радост за авторката и е дар от сърце.

Купете от ТУКhttp://taro-magic.eu/shop/#/products/1

 

 

 

22 херметични значения на Гадателското Таро изкуство

22 херметични значения на Гадателското Таро изкуство

 

„ 22 Херметични значения  на Гадателското ТАРО изкуство

точно възпроизведени според свещените текстове и според традицията на Маговете от Древен Египет“

автор: Р. Фалконие

Мъдростта, заключена в тази книга, зове да бъде разгадана, освободена. Това е знание на хиляди години, което предлага отговори и на най-съвременните въпроси. Защото, основните енергии, живи зад Таро изображенията, са вечни и създават плътта на живота.

Книгата е странна, защото се чете отзад напред. И точно затова е вълнуваща, защото ни предлага друг поглед към света, който в енергийно отношение не се е променил от времето на Хермес Трисмегист и Египетските мистерии.

Древната наука Таро е дълбока и бездънна като времето. Таро, бидейки описание на Вселената и живота, има много значения: гадателски, енергийни, ментални, емоционални, философски, магически, кабалистични, лечебни и сигурно още много други. Тази книга е опит да представи философските и духовни значения на Арканите така както са разбирани  от Магическата школа на древен Египет.

Авторът  Р. Фалконие, приятел на Александър Дюма – син, е живял през 19 век в Париж. Търсач на истината за този свят, той е  пътувал до Египет, където е поръчал да бъдат преведени много от папирусите, събрани в египетските  музеи, за да събере тази колекция от тълкувания – мистични, магични и духовни на Таро Арканите.

Купете от ТУКhttp://taro-magic.eu/shop/#/products/1