cropped-cropped-logo1.png

Таро-училище Хермес и Иллара

 

 

 

Градът на Таро

Градът на Таро

Аркана на латински означава „мистерия“, „тайна“! Тайната, скрита зад воала на Арканите, е че всичко около нас и през нас е енергия с точно определени характеристики и тези енергии са запечатани върху Таро Арканите. Големите Аркани са 22! Малките Аркани са 56! Големите Аркани ни показват основните енергии, активни в нашия живот и определят нашия характер, а оттам и нашата живот! Малките Аркани показват силата и качеството на натрупващите се енергии, които все още не са готови да създадат значимо събитие в нашия живот! Те създават делнични и бързо преходни емоционални или ментални събития! Обучението по Таро се състои от два курса Големите Аркани и Малките Аркани! Малките допълват Големите, едните без другите не са пълноценни!

Всеки от тези курсове са индивидуални обучения! Защо? Осъзнах, че когато водя група, неминуемо съм принудена да се съобразя с нивото на развитие на участниците. Това ме ограничава и натоварва. Затова реших, че индивидуалните практики на същата цена, на която е и курса, ме вдъхновяват и носят голямо удоволствие и удовлетворение и на мен и на човека срещу мен. Оказа се, че са доста по-удобни на желаещите, тъй като курсът отнема два дни, а индивидуалното обучение – един ден. Това позволява и голяма гъвкавост от двете страни, по отношение на време, ден и часове.

Индивидуалното обучение Големи Аркани от Таро отнема един ден – около 6 часа. Тъй като е „индивидуално“ можем да го „нарежем“ на два дни по 3 часа или както ни е удобно и на двете страни.

Ще получите малък авторски „учебник“, който създадох само за моето училище и който ще следваме. Ще поговорим как да си купите карти Таро, как да изберете най-добрите за вас, как да водите Таро дневник, как да спазвате енергийна хигиена, кои са 7 те херметични закони на Вселената и защо те са важни за Таро, кои са седемте тела на човека и защо това е важно когато работим с Таро, кои са седемте еволюционни нива на човека и защо трябва да се научим да ги разпознаваме, всички значения на Големите Аркани – ментални, емоционални, събитийни в различните сфери от нашия живот с много примери от моята практика.

Моля ви, не бързайте да си купувате Таро колода преди да сте чули моя съвет. Има опасност да си купите колода, която не е за начинаещи и да ви бъде доста по-трудно отколкото е необходимо.

 

Малките Аркани от Таро отново ще ни отнемат 6 часа.

 

Освен техните значения, ще поговорим за това как да задаваме правилно въпросите, какви подредби да използваме за различните въпроси в различните сфери от живота, за пасивни и активни Аркани, ще практикуваме!

И така:

Индивидуално обучение Големи Аркани от Таро – един ден – около 6 часа.

120 лв

Индивидуално обучение Малки Аркани от Таро – един ден – около 6 часа.

120 лв

Който желае да плати предварително за двата курса: 220 лв

За желаещите, живеещи извън България, за сега, единствения вариант си остава skype-срещи, което също си има своя чар. Разбира се ще ги уговаряме предварително в удобно и за двете страни, време.

 

Предварително записване с име, фамилия, мейл и телефон на:

sb_marinova@abv.bg   или лично съобщение на:

facebook: https://www.facebook.com/inana999

или на телефон: 0886 576 544 вечер след 19,30 – 21,30ч

Обучението ще се провежда на адрес:

ул. Веслец №6

ап. 7

ет.2 – надпартерен

Офисът се намира на гърба на ЦУМ, ако идвате с метро – спирка Сердика

входът е точно срещу входа на НЕК

почти срещу входа на офиса се намира спирка на трамваи 20,22,23 по посока Подуене

 

ТАБЕЛА