Кои сме Ние и какво Сме?! Какво можем?! Защо живеем, често балансирайки върху тънко въже, а друг път – в пълен комфорт със себе си и света?! Какви качества притежава този свят и от какво е направен животът?! Можем ли да го разглобим, променим, видоизменим и сглобим наново по друг начин?! Спим ли или сме будни?! Животът сън ли е, за какво ни е, кой го е направил и защо?!

Магия ли е да стигнем до интуицията си, да я събудим, да я обгрижим и да я помолим да ни служи?!

На всеки от тези и на още много въпроси съм отговаряла при различните ни срещи. Помолиха ме да събера всичко това в нещо като „курс“ по липса на по-добро наименование, за да помогна на тези, които искат да събудят интуицията си. Но няма как да стигнем до нея докато не преминем през многото слоеве, от които сме изградени. Да ги опознаем, да ги разглобим ако трябва и да ги сглобим отново.

Ще говорим за устройство на Света, на нас самите, на Живота. Ще говорим за Карма. Ще говорим за Египетското знание, ще говорим за магическите значения на Таро Арканите. Ще говорим за Егрегори. Ще говорим за четирите стихии, какви качества имат и как се изразяват в живота ни. Ще говорим за езотерична и традиционна астрология. И всичко това ще го търсим в собствения си живот и ще се учим да го управляваме.

И ще практикуваме много, много, много. Няма полза от знание без опит. Аз съм Дева, теорията без практика не ме интересува.

Всяка сряда от 18,30ч по час и половина. Ориентировъчно. Понякога ще е малко повече, понякога ще е малко по-малко.

Присъствена форма: 10лв на час + 2 лв за материали /най-вече ксерокопия, обичам предварително да си подготвям уроците и да улеснявам учениците си/ когато се налага. Ще ви казвам предварително за това.

Он-лайн форма: аудио запис на присъствената форма и материалите ще бъдат качени на следващия ден и ще можете да си ги изтеглите:   10лв на час

На когото му се налага да отсъства, ще си получи записа и материалите и ще плати за тях при следващо посещение или по банка, както реши.

Ако два пъти не присъствате, не ми се обадите или не ми пишете, че продължавате курса или не последва плащане от участниците в дистанционната форма, ще изключвам достъпа до материалите. Така и двете страни няма да се чувстват неудобно. Достъпът винаги може да бъде възстановен отново.

Който се е записал он-лайн и реши че иска да присъства, винаги може да го направи.

Предварително записване – силно желателно, за да може групата да ви изчака ако закъснявате.

Плащане – при присъствената форма – на идване, при он-лайн формата в началото на месеца.

Ако имате въпроси – аз съм на разположение когато не съм в консултация или семинар. Не връщам обаждане на непознати номера, поради зачестилите опити за телефонни измами, затова не се колебайте да ме търсите по няколко пъти докато вдигна от 8ч до 20ч без значение от деня.

Първото ни занятие ще бъде в сряда, на 8 януари, от 18,30ч на познатия адрес:

София, ул. Веслец 6 /зад ЦУМ/, ет. 2, ап. 7

Звънец Силвия Маринова

Ще ви разкажа за многопластовата структура на човека, на живота и на Света около нас. Какво представлява интуицията и как ще стигнем до нея. Какво е трето око и има ли то почва у нас?! И ако остане време, разбира се, ще направим таро съвет към групата.

Записване както винаги на лични по facebook, на мейл или по телефон

Sb_marinova@abv.bg

0886 576 544

Записването става с име, телефон и мейл

Име, за да се запозная с вас,

Телефон ми трябва да мога да се свържа с вас ако нещо ми се случи, хора сме … всичко е възможно

Мейл, свързан към вашия Гугъл акаунт, за да можете да си теглите материалите. Ако не знаете как да свържете мейла си към Гугъл акаунта си, мога да ви съдействам.

Обичам ви и ви изпращам намерение за разширяване на съзнанието!

Силвия Маринова