Магьосникът от Слънчевия замък

На 26 декември 2016 година, призори, в съня си се озовах в един замък. Много стар, от камък, но слънчев и окъпан в светлина. Там открих стар Магьосник, толкова стар, че се учудих какво го държи жив. Заразпитвах го. Това, което той ми каза, тогава не разбрах. Но вчера, когато намерих това писание, се оказа, че всичко това, някак по пътя до днес, съм го научила, осъзнала и вече прилагам на практика. Това ми каза той:

  • Кой си ти?
  • Аз съм Звездата от Таро! Аз съм пътят към твоето бъдеще или по-точно аз съм пътят който води към него. Енергията е като река, която постоянно тече. Нейната съдба е да се променя, да заема формата, изискана от съзнанието.
  • Как е писано да се развият нашите взаимоотношения с теб?
  • О, мила моя, точно така както Смъртта заповяда!
  • Смъртта?
  • Смъртта от Таро! Тя е тази, която помага на енергията да расте, да се развива, да придобива нови качества. Смъртта винаги е врата към промяна.
  • На какво е символ замъка?
  • Той е Паж пентакли?
  • Пажът е катализатор, ускорител, врата, влечение … Той е опаковката, кутията, която крие подарък. Пажът е нещо, което те привлича, приканва да отвориш този подарък. Пажът е енергия с определени качества, придобил привлекателна към нещо форма.

Всичко е енергия и тя се подчинява на силата на ума! Енергията е навсякъде около теб. Да живееш с този вълнуващ океан е неописуемо. Ще го видиш когато победиш съмненията си. Той не се крие, напротив – търси твоето внимание.

Всички форми, които очите ти виждат изглеждат различни, но имат еднакви корени – там, дълбоко в сърцето на пространството, където времето няма достъп, се вълнува жива и съзнателна енергия в най-чист вид. Тази енергия сътворява всяка структура и форма. Колкото повече новороденото се отдалечава от Създателя си толкова по-грубо и статично изглежда то, но Истината е вечна и неизменна! Всички сме деца на една същност. Всички и всичко имаме един корен. Всички и всичко сме изградени от една субстанция – изумителна, вълшебна, необикновена! Детето наследява от родителя същите сили, дори тогава, когато не знае за тях. Материята е най-крайната форма на структуриране на Живото Енергийно Съзнание. Тя само изглежда простичко устроена. Всяка материя е многопластова, защото е огледален образ на етапите, през които минава Живата Енергия, за да застине в тази форма, която очите ти възприемат като човешко тяло, кученце, камък или дърво.

„Където е мисълта – там е богатството!“ – евангелие на Мария Магдалина

В основата на съществуването на всичко, трепти едно същество, което ни ражда с любов, едно Съзнание с невъобразима Мощ, което дарявайки ни с живот ни дава частичка от своята сила. Нашата многопластова структура ни подвежда че всеки съществува поотделно, че всичко е само за себе си, но знанието за истината ни шепне че последният или първият слой в тази структура е потопен в общата енергия на Създателя, че на последното или първото ниво на сътворението всички сме едно.

„Светът свършва там, където свършват желанието и незнанието“ – Мария Магдалина

Този, който ЗНАЕ, притежава Вселената, неговият свят се разширява постоянно и няма граници за въображението.

Ти си това, което желаеш, достатъчно е да се слееш с него. Мисълта ще роди мисъл форма, която трябва да мине през многопластовата структура на сътворението, за да се роди в материалният свят. Трябва да се роди, да нарасне, да се трансформира и да умре за всеки слой от матрицата на сътворението, за да се роди, в следващия и така до безкрай. Подсъзнанието, което разбира и приема и знае истината за общата природа на всичко и всички и ще ти даде магията на отворения канал на проявлението. Всяко творение има своя структурна матрица. За да доведеш една мисъл форма до материализиране тя трябва свободно и леко да преминава през матрицата на структурата.

Уловката тук е че НЯМА безплатен обяд! Всяко нарастване, трансформация, раждане и смърт, за да се роди на ново ниво, иска енергия – цената която трябва да бъде платена. Най-високо ценената енергия е най-бързо трептящата, тази, която е най-близко до Създателя. Това е Любовта, това чувство, тази емоция, която може много бързо да нахрани мисъл формата и да я прекара безпрепятствено през структурата.

Нищо не е такова, каквото изглежда! Енергийният свят ражда и обича като дете материалния свят. Ако мисъл формата бъде обичана и обгрижвана на всеки етап от матрицата и се ражда леко и безпроблемно на всяко следващо ниво, където отново бива обгрижавана и правилно хранена няма причина да не се роди в материалния свят.

Вселената е многопластова. Всяка планета е енергийно струпванес точно определени характеристики, получило материална форма. С други думи – всяка планета, всеки Голям Аркан е енергийно струпване с точно определена сила. Знаещият това, може да се научи да я използва.

Вселената е многопластова във всяко свое измерение, но тя и всичките й елементи – клетки, се подчиняват на точно определени закони и е заключена в точно определена структура – матрица.

За да стигне част от първичната енергия до материализация, Бог протяга част от себе си, която минава през цялата структура и се видоизменя по пътя. Диференцира се според нашите подсъзнание и съзнание и емоция. Част от енергията на Създателя се отделя от него, за да отговори на наша молитва. Тръгва по пътя на Вселенската структура за да се видоизмени и реструктурира. На всяко ниво от тази структура, ние я подхранваме и тя расте, за да умре за това ниво и да се роди в следващото или не я подхранваме и тя умира някъде в матрицата. Ние също сме продължение на тази енергия – жива, съзнателна, огромна и безкрайна, която наричаме Творецът. Но сме надарени със сила, родени сме с „магическа пръчка“, наречена ФОКУС на мисълта.