Моята Женска Сила и магията в нея – Семинар

В събота, в един много специален час – 10,30ч, когато Венера и Плутон ще са напълно слети, и Плутон ще тласне Женската енергия на Венера към трансформация, когато и кармичния портал над София ще е отворен, точно в този, пълен с магия момент, искам да ви разкажа за Жената и Мъжът от магична и енергийна гледна точка. Защо са толкова различни и защо не могат един без друг. Да ви покажа Силата на Женската Енергия – нейната магичност и специалност. Какво открих в Йордания, какво открих в Петра и защо, само за три дни в Йордания научих повече за женската енергия отколкото за една година у дома. И какво научих. Искам да дам невъзможното от себе си, за да се отворя като врата, през която да докоснете Магичната жена у себе си, поне да видите че тя съществува, че е жива!

Както винаги – аз съм Дева и не вярвам в теорията без практика, моят семинар /наричам го така поради липса на по-добра дума/, ще бъде пълен с Таро, астрология, магия и квантова физика. Записването за семинара, задължително предварително, за да изготвя вашата астрологична карта, да открия в него вашата Венера – начина, по който обичате и приемате любов, и да ви разкажа за нея.

Моля ви, препоръчайте този семинар на жени, които имат нужда да обикнат жената в себе си, да повярват в нейната сила, които носят своята женственост с жива рана или отдавна дълбоко са я погребали и тъгуват по нея …

Денят е събота: 23.02.2019

Часът е: 10.30ч – този час е много внимателно и специално избран, защото е зареден със сила и магия, това е часът на започване, ще ви очаквам поне 15м. по-рано.

Ще приключим до 13-13.30ч най-късно.

Адрес: София, ул. Веслец 6, звънец: Силвия Маринова, ет.2

Финансова компенсация: 30 лв

Записване за тези, които досега не са присъствали и нямам техните данни със: Име, дата, място и час на раждане, телефон и мейл

Можете да се запишете на:

Лични съобщения във Фейсбук или по телефона, както и по мейл: sb_marinova@abv.bg