Новолуние във Водолей

Здравейте, мили приятели,

Утре вечер, петък, на 24 януари от 23:42 ч., Луната ще настигне Слънцето във Водолей и ще се слее с него като ни дари с разтърсващо и силно Новолуние. Уран ръководи Водолей, и той ще се присъедини към тяхната компания чрез квадрат.

Уран – господарят на бъдещето, на висшите ментални планове! Водолей – знакът на изобретателите, на хората, които мислят с озарение, защото имат постоянна връзка с Абсолюта!

Всички, в чиито карти това Новолуние ще направи аспект към лични планети, ще получат като дар част от тази необикновена и висша енергия.

Оставих си тази събота свободна, за да проведем присъствен семинар, но току що обработих собствената си карта и разбрах, че няма да съм в състояние да го проведа, защото ще бъда дълбоко и красиво потънала в най-невероятните дебри на собствения си Висш Аз и ще смъквам от там тонове, тонове информация. Много мои планети са здраво засегнати от Новолунието и аз ще му се отдам тотално в събота. Затова ще го направя отново дистанционно, за тези, които искат да узнаят:

В коя сфера от Живота им ще се отрази Новолунието

Как точно

Какво би било най-добре да направят с тази енергия

Съвет от духовните им водачи по отношение на работата с тази енергия

Общата енергия на Новолунието е насочена към изчистване на „кошчето за отпадъци“ в нашите ментални пространства и предложение за това какво ново можем да поставим на освободеното място. Всеки човек е уникална снежинка в бурята на Живота. При всеки, тази енергия ще донесе различни дарове. То ще издуха менталните боклуци, ще вкара в умовете ни заредени с огромна енергия творчески, нестандартни планове, ще ни прероди като ни покаже на вътрешният ни екран едно напълно възможно, красиво и стабилно бъдеще.

Мъъъъничко предупреждение към вас, любими мои спътници по пътя: Тези нестандартни планове може да ни изглеждат твърде странни и нереалистични, защото идват от много високи нива, но … не ги отхвърляйте като невъзможни, само защото умът ви не ги приема от пръв път. Запишете си ги ако смятате че няма да ги запомните и си дайте време да помислите: Наистина ли са толкова нереални? Или само изглеждат такива?

Всеки велик изобретател първо е погледнал в бъдещето и тогава е реализирал „безумните“ си идеи /безумни за нормалните хора/, но точно благодарение на него, Светът се развива!

Това Новолуние ще ни даде достъп до това и ние да преживеем себе си като новооткриватели, стига да озаптим „нормалния“ си ум да приеме невъзможното за него като потенциално възможно.

В събота или неделя /Новолунието е късно вечерта в петък, в 23:42ч/, пишем своите желания, тип възнамерявания /Както казвам тъй да бъде/, по възможност на жълт лист с червен химикал, за да ги активираме. И ги пазим! Докато се сбъднат!

За тези, които желаят да им изготвя карта с подробности по характеристиките и параметрите на Новолунието, нека ми пишат.

Отново ще поставя граница на бройката хора, които бих искала да обслужа, защото реших да се задълбоча повече в картите от обикновено. Не повече от 7 души.

Предварително се извинявам на тези, на които ще откажа.

Ще си получите картите най-късно до събота на обяд. Предвиждам утре да работя по тях, но ако някой се включи до утре вечерта, ще мога да направя картата му в събота, до 12ч.

Моля да ми върнете желанието, което ви е най-скъпо най-късно до събота вечер, защото съм си отделила два часа в неделя сутрин, за да ги заклиня с мои методи.

По надолу ще откриете темите по Водолей, ако решите да ги ползвате като водач в нестандартната урано-водолейска земя!

Финансова компенсация: 30лв

Записвания по мейл, на лични съобщения по фейсбук или телефон: 0886 576 544

sb_marinova@abv.bg

https://www.facebook.com/inana999

С имена, мейл и телефон и данни за карта: място, дата, час на раждане, селфи за тези, които не познавам.

Можете да платите от тук:

http://taro-magic.eu/shop/#/details/18

или да изберете друг начин на плащане:

Темите по Водолей:

Оригинални решения: Изобретенията, новаторски идеи, висока интелигентност, ексцентричност, разбиране на механизма на действие на нещата

Възнамерявам да намеря находчиво, нестандартно решение разрешение на ситуацията относно …

Възнамерявам да виждам живота откъм неговата магична страна

Възнамерявам да възприема очевидното като илюзия и да обърна гледната си точка, за да открия Истината покрита с много „логични одеяла“, за да стигна до същността на нещата в ситуацията със …

Възнамерявам да изхвърля на боклука всички чужди „ това така се прави, това не се прави така“ и да слушам вътрешното си усещане, че всички е възможно и аз мога да постигна това, което искам!

Възнамерявам да направя челна стойка и в това състояние да разгледам тази ситуация, за която всички твърдят, че е невъзможно да бъде намерено решение!

Виждане на бъдещето: нови тенденции и необикновени подходи, високи технологии, далечни цели, следване на душевните желания

Възнамерявам да направя първите стъпки към материализиране на своята голяма мечта да …

Възнамерявам да следвам усещането си за правилност по отношение на своето решение да … въпреки, че на всички други то изглежда нестандартно и нелогично

Възнамерявам да променя смело и решително ….

Възнамерявам да видя ясно далечната визия на тази дейност, която ще ме направи щастлива

Хуманитарни подходи: идентифициране с човечеството, интерес към другите, действия, породени от широки възгледи

Възнамерявам да се чувствам напълно равен с другите

Възнамерявам да си намеря група и общество, в което да се чувствам в свои води и където ще се развивам

Разкрития: вълнението, неочакваните резултати, изненадите, обновяващи преживявания, свобода

Възнамерявам да обикна изненадите като част от красотата на живота

Възнамерявам да стана достатъчно ментално и емоционално гъвкава, за да посрещам всички неочаквани събития в живота си като възможности и да не позволявам да ме изпълват с ужас и паника

Възнамерявам да виждам скритите ползи и възможности в неочакваните промени

Възнамерявам своята тотална свобода във всички сфери от живота си

Голямата картина: Обективност, търсене на познание, гадателски методи – астрология, нумерология, Таро, И Дзин и др., хумор, проявяване на мечтите

Възнамерявам да гледам на живота с чувство за хумор и да свикна да се шегувам и надсмивам над себе си

Възнамерявам да развия своята интуиция, която ще ми помага в моите търсения

Възнамерявам да открия своя път в правилното за мен окултно изкуство

Приятели: групите, създаване на контакти, отворени, дружелюбни подходи, прямота, даване и получаване на платонична любов

Възнамерявам да приемам лесно помощта и подкрепата на другите

Възнамерявам да се науча да се чувствам комфортно в групи и да създавам лесно нови приятелства със стойностни за мен, хора

Избягване на крайна неангажираност: студенина, страх от ангажиране, странно и шокиращо поведение, закостенели възгледи

Възнамерявам да унищожа безмилостно и завинаги страховете си от ангажираност към някого или дадено общество и група

Възнамерявам да унищожа безмилостно и завинаги желанието си да се оттегля в самота и да се само изолирам

Възнамерявам да се отворя към обсъждане на алтернативни гледни точки

Здраве: глезените и прасците, циркулацията на кръвта, схващания и спазми, разширени вени

С топла обич: Силвия