Новолуние в Риби

Здравейте, мили приятели,

В сряда, на 6 март, точно в 18,03ч Слънцето и Луната ще се слеят в красиво Новолуние в Риби. Това Новолуние обаче няма да е обикновено, защото управителят на риби – Нептун, който е висшата октава на Бога в хороскопа, в този миг е в съвпад със Слънцето. Тоест, Новолунието ще съвпадне с Нептун в Риби на 15 градуса и ще застане на Десцендента на картата – много чувствителна точка. Точно в 18 часа, космическата точка на щастието Локус Фортуна, ще съвпадне с Асцендента на картата на София в Дева, което означава, че ефектът от Новолунието за всички в София ще се умножи многократно. 4 ти дом – домът на нашето подсъзнание в този момент ще е разширено от Юпитер, разположен много удобно в него.

Картата е толкова необикновена и силна, че въобще не е случайна!

В този ден, Уран ще стъпи в Телец, където ще остане 7 години и ще предизвика огромни промени за всички нас.

Предният ден – на 5 март, Меркурий отново обръща посоката и става ретрограден. Ще ви разкажа малко и за него, защото той е много близко до Земята е влияе доста силно.

Както знаете вече, ще изработя карта на всеки от вас и ще ви разкажа къде и в кой дом се намира вашето Новолуние и как ще ви се отрази то. Ще ви разкажа за Уран – кой е той и как ще ви се отрази в Телец. Ще ви разкажа за Нептун, кой е той и какви характеристики носи.

На Новолуние, когато Нашето Съзнание – Слънцето и Подсъзнание – Луната, се сливат, а този път с подкрепата на Бога /Нептун/, ние сме в много силна позиция да планираме бъдещите си действия. Както винаги, ще си напишем желанията по темите на Нептун – с червен химикал на жълт лист, и цялата група ще „благослови“ като подаде енергия на желанията на всеки един от нас.

Рибите управляват:

Въображението – сънищата, фантазиите, объркване, хаос

Вътрешното щастие – блаженство, екстаз, универсалната любов

Психичната сензитивност – емоционална чувствителност, благородство, осъзнаване на скрити енергии, мистични състояния, безвредност

Упование на висшата Сила – отстъпване, доверие, духовно осъзнаване, канализиране на духовната енергия

Духовното изцеление – медитация, йога, магия, ангелска подкрепа

Желание за вътрешен мир

Спокойствие, вътрешна хармония, духовно пречистване

Безусловната любов – опрощение, разбиране, неосъдително мислене, разширяване на съзнанието, толерантност, приемане, състрадание, осъзнаване на целостта

Чувството на безпомощност – манталитета на жертвата, пораженческа нагласа, протакане, пристъпи на паника, заблуда, разочарование, пристрастяване към някакъв тип бягство от реалността – зависимост от  алкохол, наркотици, пушене, гледане на телевизия и др.

Здравето – настинки, подуване на ходила, мазоли, лимфна система, отравяния и токсикация

Моля, препоръчайте този семинар на тези, които с поред вас ще имат нужда от него!

Ще се съберем при мен на: София, ул. Веслец 6, звънец 7 – Силвия Маринова,

В 18 часа, за да посрещнем Новолунието като група,

Финансова компенсация: 30лв

Записвания на е-мail: sb_marinova@abv.bg

Facebook на лични съобщения

Телефона: 0886 576 544

За тези, на които нямам данните и не съм правила карти досега: две имена, дата и място на раждане, час на раждане, телефон и мейл