Новолуние в Телец

Здравейте, мили приятели,

В четвъртък, на 23.04.2020г в 5:26ч сутринта ще получим огромна доза енергия от Новолунието в Телец.

Картата на събитието е изумителна, защото Новолунието е в съвпад с Уран, един от най-висшите егрегори, който му придава своята окраска. И новолунието се превръща не само в сила, която отваря нови възможности, нови врати, но и /типично по Урански/, ще срине безмилостно това, което пречи на тези врати да се отворят /зависи от астрологичните карти, разбира се/ и то по неочакван начин.

Не е само това, Новолунието прави квадрат /разбирайте, че много интензивно си комуникира/ със Сатурн. Помните ли го? Оня големия, кармичния, ограничен от пръстените си, чиято работа е  да  ограничава и нас по същия начин, като ни вкарва ту в сатурнови дупки, ту в сатурнови ситуации, а ако е благосклонен към нас, може да ни покаже Пътя – стъпка по стъпка, към това, към което се стремим.

И трето, край няма, нали? … на Асцедента на картата стои единия портал – Локус Фортуна, точката на щастието, а на Десцедента – другия портал, Вертекс. През първия бяга отчаянието, през втория слиза заповедта свисше! За първи път виждам такова нещо! Обикновено само единият от тези портали е отворен, и то стига.

С какво се занимава Телец, или с други думи казано, в коя сфера ще ни отвори възможности?


Натрупването – пари, материален комфорт, собственост, притежания

Физическите сетива – чувствени удоволствия, повишаване на тактилната наслада, масаж, физически комфорт, аромати, вкусове

Радостта от живота – признателност, благодарност, простите физически удоволствия, хармония с природата, удовлетворение, доволство

Изграждането на стабилни устои, упорството, напредване стъпка по стъпка, цялостност, постоянство

Надеждността – търпение, сигурност, доверие, стабилност

Самооценка – съзнаване на личните нужди, поставяне на подходящи граници, здрави ценности, решителност, себеприемане

Податливостта – инат, привързаност, противопоставяне на промяната, желание за притежаване, догматични възгледи, застой

Здравето – кашлица, гърло, брадичка и врат, щитовидна жлеза, глас и гласни връзки

Говорим за пари, за ценности, за ценностна система, за устойчивост, за стабилност, проявени на материален план. Телец е земен знак, свързан със земния живот!

И така, който от вас иска да му изготвя картата за това Новолуние и да му дам насоки за това, къде точно се намира то в неговата персонална карта, в коя сфера от живота му ще му се отрази, как ще му се отрази и как да използва тази енергия най-добре както и как да си напише желанията,

Може да се възползва от мен, моето време и моите знания.

Не повече от 7 души!

/Отнема ми много време, много енергия, много лична сила, за да го направя. Излизам напълно от света на нормалните хора, за да вляза в нужното състояние и да чувствам картата ви, съдбата ви …/

До петък на обяд, 24.4.2г /в зависимост от реда на записване/, всеки записан ще си получи картата с подробни разяснения.

Ще си напишете желанията най-късно до петък вечерта и ще ми върнете ЕДНО желание, което да заклиня аз с мои методи.

Записването е както обикновено:

Записване на мейл, телефон или лични във Фейсбук с име, фамилия, телефон, мейл и данни за астрологична карта – име, дата на раждане, час на раждане, място на раждане за тези, на които досега не съм правила карта и СЕЛФИ, или снимка /на която няма никой друг освен вас и очите ви не са закрити с нещо/.

Sb_marinova@abv.bg

0884 576 544

https://www.facebook.com/inana999

Финансова компенсация: 30лв

Можете да платите през easy pay, e-pay, pay pal или банка

Оттук: http://taro-magic.eu/shop/#/details/18

Преди да завършите покупката проверете внимателно в количката да има точно 30лв.

Банка: ПИБ

Терра Апика ЕООД

IBAN BG24FINV91501016248421

Желая ви здраве и радост!

С обич: Силвия