Пълнолуние в Близнаци

Пълнолуние в Близнаци

 

На 23.11.2018г в петък, в 7.39ч сутринта, Луната и Слънцето ще застанат от двете страни на Земята и ще се чувстват „самотни“ в прекрасно Пълнолуние в Близнаци. 
На следващият ден, в събота, от 10 часа, както обикновено, ви каня на Таро семинар, за да се възползваме от силата на Пълнолунието и да изгорим това, което ни пречи по темите на Близнаци.


Темата ще бъде „Врата между двама“ – комуникациите са стихията на Близнаците
Ще разгледаме дълбоко и основно взаимоотношенията ви с един човек, които „не вървят“…
За да решим един п
роблем, първо трябва да разберем от къде идва той, какви са неговите корени. А това Таро го може! Когато не можем да стигнем до компромис с даден човек – причината обикновено е в това, че две коренно различни енергии се опитват да се помирят, да намерят общ език, но точно както Слънцето и Луната по време на Пълнолуние са скрити зад Земята и не могат да общуват, точно по този начин са разминават на огромно разстояние, и нашите приоритети, разбирания …

Този, който е осъзнат за тази Истина, може да промени ситуацията като разбере, намери корена на раздора и го изтръгне.
Последните два семинара по Новолуние бяха доста „магични“ и това достави огромно удоволствие на присъстващите за мое приятно изумление. И този път ще си доставя на мен, а и на вас, това удоволствие.


Ще питаме през Таро:
1. Каква е истинската цел на другия? Говорим за това, каква Енергия, какъв вътрешен подсъзнателен импулс го кара да се държи така
2. Защо това е важно за него?
3. От какво се страхува в случая?
4. Какво мога аз да направя без да предавам себе си, или да изнасилвам себе си?
Пишем на листчета страхове и обсесии по въпроса, ще ги нарисуваме и както винаги ще ги изгорим. Точно следващият ден след Пълнолунието е най-благоприятен за това.


Записването става на лични съобщения във Facebook: https://www.facebook.com/inana999 или мейл: sb_marinova@abv.bg или телефон: 0886 576 544
Дата: 24.11.2018г – събота от 16ч на адрес: София, ул. Веслец 6, ет.2
Цена: 22лв
Брой участници – 3


Какво да си вземете: Да си изберете ЕДИН човек, с който искате да си оправите или подобрите взаимоотношенията.


Можете да си донесете домашни чехлички ако не искате да ползвате моите.
Ако си имате дневник или важна тетрадка си я вземете да пишете в нея. Аз ще ви предоставя всичко необходимо. Домашният чай с домашният мед, както винаги също са от мен!