Здравейте, мили приятели!

Толкова много планети, струпани една до друга – една срещу друга по време на Пълнолунието в Риби в събота, в 7,33ч., София!

Вижте:

Колкото и да не разбирате от астрология, не може да не усещате Силата, идваща от картата!

Какви са темите, които обхваща рибешката енергия?

Въображението, сънищата, фантазиите, хаоса, объркването

Вътрешно щастие, блаженство, екстаз, универсална любов – разбира се, управителят на Риби Нептун, който е в съвпад с Пълнолунието е най-висшата октава на Бога! Кой не иска да е в добри отношения с шефа?!

Психичната сензитивност – емоционална чувствителност, благородство, осъзнаване на енергиите – сензитивност, мистични състояния, магия, безвредност

Упованието във Висша Сила, Вярата, Доверие, Духовна осъзнатост, канализиране на духовна енергия, всички видове духовни и енергийни практики

Духовното лечение – медитация, търсене на вътрешен мир и хармония, ангелска подкрепа, духовно пречистване

Безусловната любов – оная, безкрайната, опрощение, разбиране, неосъдително мислене, толерантност, приемане, състрадание, осъзнаване на Цялото

В лошите си проявления, рибите ни карат да се чувстваме Жертви, пораженческа нагласа, протакане, пристъпи на паника, заблуда, пасивност, разочарования

Здраве  – настинки, ходила, подуване на крака, мазоли, лимфна система, отравяния

Тук е всичко, което ни прави по-добри хора!

Ще се съберем в събота в 10.30ч /картата на събитието е много силна/ при мен.

Ще изготвя вашите персонални астрологични карти, ще ви опиша как точно ще ви засегне Пълнолунието, какви задачи ще постави пред вас и какви са съветите на вашите духовни водачи така че да използвате тази енергия максимално добре.

Информация за енергията на Пълнолунието:

Целта е човекът да получи мощно усещане за правилност, за да направи дълго отлаган избор или първи стъпки към вече направен избор. В различни сфери от живота – това зависи от персоналните ни карти – до една свързани с житейската мисия. Можете да го наречете Кармично Пълнолуние!

Естествено, Пълнолунието е в секстил с господарите на Кармата – Сатурн и Плутон!

Няма преодоляване на препятствия – буквално те стават невидими, игнорирани, най-вече в емоционален аспект. Енергия – съзидателна, като мощен импулс, като подарък, много по-силна от Новолуние!

Ще възнамеряваме както никога до сега! Боже, нямам търпение!

Започваме в 10,30ч, така че заповядайте по-раничко.

Адресът е: София, ул. Веслец 6, ап.7, ет. 2, звънец: Силвия Маринова

Финансова компенсация: 30лв

Записване на мейл, телефон или лични във Фейсбук с име, фамилия, телефон, мейл и данни за астрологична карта – име, дата на раждане, час на раждане, място на раждане

Sb_marinova@abv.bg

Тел.: 0886 576 544, ако не вдигна изпратете СМС или опитайте пак. Винаги съм на разположение до 21,30ч вечерта 7 дни в седмицата, но от уважение към моите гости, не вдигам телефон докато се ровя в живота им с надеждата да намеря начин да го облекча

https://www.facebook.com/inana999

Тъй като Пълнолунието е особено и силно кармично, ще напиша само някои от желанията, които аз със сигурност ще възнамеря, за да схванете същността:

  • В този ден и в този час, тук и сега, нека бъде ВОЛЯТА ми, да позная най-правилният път за мен, свързан с житейската ми мисия и да тръгна по него смело и безупречно!
  • Тук и Сега, РЕШАВАМ да търся вътрешното усещане, че Творецът ме носи на ръце и да се водя по него в моите думи и действия
  • Тук и Сега, ЗНАЯ, че мога Всичко, когато Творецът е мой съюзник! Признавам неговата огромна роля в моя живот, признавам, че Животът е танц за двама – за мен и НЕГО и РЕШАВАМ – ще го търся зад илюзията на събитията, за да получа неговата подкрепа, неговия знак за одобрение.
  • Тук и Сега ПРОЩАВАМ! Прощавам на всички, за които до сега не съм разбирала, че са били мои учители и са ме учили да се самоопределям като такава, каквато искам да бъда!
  • Тук и Сега, приемам НОВОТО в моя живот, без да търся гаранции за сигурност, защото Зная, аз винаги съм в безопасност когато усещам безкрайната обич на Моя велик Родител и неговата могъща подкрепа!
  • Днес се отварям за великото прозрение: Страхувам се и се чувствам притисната до стената от хора и обстоятелства, само тогава когато Живуркам сама с моето Его! Осъзнавам Цялото, осъзнавам факта, че всички ние сме ЕДНО! Сега съм Силна, защото зад мен е Цялото!

Стига ви толкова, пак се увлякох …

До скоро на тези, с които ще се видим, за да свещенодействаме в събота, три часа след Пълнолунието!

Записвания до утре вечер, само за тези, които са сигурни, че ще успеят да дойдат!

Обичам ви!

 Силвия