Таро е инструмент със закодирана в него дълбока и древна мъдрост. Чрез него можем да формираме сами своето бъдеще като призоваваме към себе си тези състояния на духа, които желаем да изживеем. За събитията, стоящи зад тези състояния се грижи Вселената.
Таро консултацията е среща – лична или виртуална, на която няма да гледаме в близкото бъдеще и да го очакваме пасивно, а ще задаваме въпроси как АКТИВНО ние сами да нарисуваме своето близко бъдеще, т.е. кое състояние, закодирано върху карта Таро да извикаме, да влезем в него, да го излъчим чисто и силно към Вселената, за да наредим на първичния квантов бульон да формира и  изпрати към нас събитие, което ще ни позволи да изпитаме това състояние. Наричам този вид творческа работилница – ТАРО КОНСУЛТАЦИЯ.

Наричам ТАРО СЕАНС тази среща – лична или виртуална, на която изследваме аспектите на нашия живот и поглеждаме в близкото бъдеще, за да видим какво сме извикали към себе си до сега в различните области на живота – взаимоотношения, кариера, финанси, семейство, бизнес сделки и др.

При нашите срещи,  СЕАНС и КОНСУЛТАЦИЯ ще  се преплитат, но практиката говори, че в рамките на час и половина, е възможно да се изследва подробно един, най-много два аспекта от нашия живот. Затова е важно да подредим точно своите приоритети.

КОЯ СЪМ АЗ: http://tarot-variations.blogspot.com/p/blog-page_7779.html

Лична среща: тел.  0886 576 544
е-mail: sb_marinova@abv.bg

на адрес:

София
ул.Веслец №6
ет. 2, ап. 7


Моля, преди срещата да си осигурите максимално спокойствие от час и половина, за да можете да се отпуснете без да се притеснявате от телефонни разговори и важни ангажименти.
Би било прекрасно да прегледате предварително ориентировъчните пакети, описани по-долу или тази статия:

http://tarot-variations.blogspot.com/2012/11/blog-post.html

за да си изясните предварително коя точно област от живота ви желаете да изследваме заедно.
Не е възможно за една среща да бъдат потърсени отговори на всички въпроси от този списък. Колкото е по-точен въпроса, толкова е по-точен отговора. Аз с удоволствие и обич ще ви помогна в процеса на формулиране на най-ясния за вас въпрос.

от понеделник до събота включително

неделя е ден за мен и моето семейство


За виртуална среща по е-mail: sb_marinova@abv.bg

Този вариант е много удобен при невъзможност от определяне на лична среща. Тези от вас, които живеят в чужбина, могат спокойно да се възползват от него за себе си или за да направят подарък на свои близки.  По този начин може да се изследва определена област от живота, но затова ще поискам допълнителни сведения като име и  снимка, за да мога да се фокусирам върху индивидуалната енергия на човека. Не стои така въпроса за клиенти, които вече познавам и които с удоволствие и без проблем мога да визуализирам в процеса на Таро-анализа. 
Моля да имате в предвид, че снимката трябва да бъде индивидуална. Не успявам да разделя вибрациите на различните хора на една снимка. Усещам и превеждам общата вибрация. 
Практиката показа, че не работя добре с цифри – дати на раждане и др. Работя чудесно с образи. Затова реших да не приемам молби без снимки. Ако не можете да ми доверите своя образ, как ще се доверите на това, което очаквате да ви посъветвам. 

СНИМКИ СА МИ НЕОБХОДИМИ САМО ЗА Е-МАIL КОНСУЛТАЦИИ. ПРЕДВИД ФАКТА, ЧЕ НАПОСЛЕДЪК МНОГО ХОРА ИДВАТ ПРИ МЕН И НОСЯТ СНИМКИ ИСКАМ ДА ПОВТОРЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ : АКО ВИЕ ИДВАТЕ ПРИ МЕН ЛИЧНО НЕ СА МИ НЕОБХОДИМИ НИКАКВИ СНИМКИ!!!

Представете си, че не сте от София и за голямо мое съжаление не можете да дойдете  да се запознаем лично. Вие ми пишете  и ми казвате: моля те обади се на Иван /тоест: моля те да ми кажеш как да подобря взаимоотношенията си с Иван/. Аз ще ви отговоря: моля те, дай ми неговия телефон / в случая негова снимка/, иначе няма как да се свържа с него, Ивановци много. Но ако вие сте при мен и сами се свързвате с  Иван /тоест го визуализирате/ докато теглите картите, на мен друго не ми е необходимо. 

Този виртуален вариант е прекрасен като един вълшебен и необикновен подарък за любимите ни хора.Предлагам няколко изпитани на практика пакети, които да ви ориентират във възможностите на тази древна практика за духовно ръководство:

 

Пакет : Кой съм Аз?

 1. Моят характер, това което хората виждат у мен, това което е неосъзнавано от мен, но има голямо влияние в моя живот
 2. Какви са моите подсъзнателни страхове, които ми пречат да се развивам? Какви са те? По какъв начин намират изражение в моя живот? Как ми пречат? Как да се разделя с тях?
 3. Къде губя много жизнена енергия и как да променя това?
 4. Кой е пътят, който съм избрала преди да се родя – какво съм решила да преживея в този живот и защо?
 5. Какви инструменти /дарби, таланти/ съм взела със себе си в този живот, за да нарисувам /преживея/ избраната от мен картина?
 6. На къде вървя в момента по отношение на тази своя мисия?
 7. Какво ми пречи да тръгна по своя Път?
 8. Какво да направя, за да се върна на пътя си?
 9. Кое е това, което би ме направило щастлива?
 10. Какъв е съветът на Вселената към мен, за да бъда щастлива?

Този пакет изяснява живота ни като цяло. Разбираме защо ни се случват дадени събития и ни дава спокойствието и хармонията на осъзнаването. Ако един човек е имал много тежък живот и непрестанно се е питал: Защо все на мен?, подобно подробно изследване внася светлина, която води до успокоение. Тъй като много „Защо“ намират своя отговор.

Моля да разберете, в никакъв случай не казвам, че това е панацея. На някои въпроси може и да няма отговор, на други – отговорите да са неприятни са чуване, предполагам, че има хора – до сега не ми се е случвало, но приемам, че е възможно – с които да не мога да вляза в резонанс, т.е. да не виждам. Нямам намерение тези хора да ги залъгвам със сладки приказки, а директно да призная истината и да ги насоча към друг колега. Разбира се, този пакет от въпроси е ориентировъчен. Той може винаги да бъде допълван. Всичко горе казано се отнася и за следващите пакети.

Пакет: Взаимоотношения

 1. С какво съм извикала този човек в живота си?
 2. Що за човек е той?
 3. Какво трябва да науча, благодарение на него?
 4. Какво е любовта за него?
 5. Какво е любовта за мен?
 6. От какво най-много се страхува и как този страх се отразява на нашата връзка?
 7. Какви са нашите взаимоотношения в момента?
 8. С какво той е извикал мен в живота си?
 9. Какво трябва той да научи благодарение на мен?
 10. Какво най-много го дразни в мен и какво най-много обича в мен?
 11. Как вижда той развитието на нашата връзка?
 12. Как ще се развие нашата връзка?
 13. Какво мога да направя, за да бъда щастлива с него?

Пакет: Бизнес начинание

 1. Как ще се развие моето начинание в близко бъдеще?
 2. Как да ускоря развитието?
 3. Как да променя ситуацията  в моя полза?
 4. Какви хора са участниците в начинанието /сделката/? Кой от тях е слаб или има скрити намерения? Кой е слабото звено и как това да се компенсира?
 5. Каква черта на характера ми ми пречи в разрешаването на тази ситуация и коя ми помага?
 6. С какви намерения подхожда към мен всеки участниците в начинанието?
 7. Какъв ще бъде резултатът ако предприема дадено действие или ако се обърна за помощ към даден човек?
 8. Съвет от Вселената

Пакет: Служебни Взаимоотношения

 1. Какъв човек е моят шеф? С кои качества от неговия характер трябва да се съобразявам?
 2. Какви са неговите дълбоки страхове, с които трябва да се съобразявам, за да имам с него хармонични взаимоотношения?
 3. Какво мисли той за мен?
 4. Какво харесва в мен и какво не харесва в мен?
 5. Как мога да подобря нашите взаимоотношения?
 6. Защо той постъпва така – каква е неговата мотивация, за да постъпи така с мен?
 7. Всички горе-изброени въпроси могат да бъдат зададени за колеги?

Намирането на отговори на горните въпроси дава изясняване на ситуацията на работното място и съответно води до хармония и спокойствие. Ако знаем, че нашият шеф ни се кара просто защото много ни уважава и очаква от нас много повече отколкото даваме, определено няма да можем да му се сърдим. Ако знаем, че колежка се държи зле с нас, защото  ужасно се страхува да не изгуби работата си и да се чуди с какво да нахрани рожбите си и вижда заплаха в наше лице, ще можем да й помогнем да успокои страховете си и оттам да променим нейното отношение към нас

 

Индивидуални уроци по Таро  – след предварителна уговорка  
тел. 0886576544
e-mail: sb_marinova@abv


ЗАПЛАЩАНЕ:

6 пентакли

Лична среща и е-mail консултация или skype консултация : 1.30 ч – 45 лв

Индивидуално обучение  по Таро –  Големите  Аркани – 120 лв

Индивидуално обучение  по Таро –  Малките Аркани – 120 лв

Индивидуални практически уроци по Таро – 1,30ч – 30 лв

участие в групови практики – 22лв  

За подробности за провежданите практики и дати, можете да прочетете тук:

http://taro-magic.eu/училище

Много клиенти ми пишат или ми се обаждат след нашата среща с молби за 1 или 2 въпроса. Получавам такива молби по десетина на седмица. В началото отговарях, но при подобно количество ми е физически невъзможно да удовлетворя всички. Затова реших да вляза в обувките на Императора и да регулирам този, за мен проблем, по следния начин:

1 въпрос – 10лв

Когато получа парите , първата събота след това получавате моя отговор.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

www.taro-magic.eu/начини-на-плащане/