зодиак и таро

зодиак и таро

Преди много време, древните Келти са празнували края на лятото с прибирането на реколтата  в края на октомври. Те са вярвали, че дните 30, 31 октомври – 1 ноември са магични дни, през които воалът между двата свята е много тънък. На този празник – Самхейн, който ние днес наричаме Хелоуин , те са гадаели бъдещето за следваща година.

Досега, всяка година, на един от тези дни, аз се оттеглям в самота с много свещи и няколко таро колоди. Пътувам в себе си, задавам въпроси – Как, Накъде, Защо …

Миналата година споделих тези подредби с моите ученички.

Тази година реших да поставя пред себе си предизвикателството да го направя за другите хора, които са извън моето близко обкръжение.

Тази подредба отнема 2 часа и половина при лична среща! Когато я подреждам по мейл, тя отнема 3 часа – 3ч и половина. Тя е прекрасен и нестандартен подарък за Нова Година. Идеална за подреждане през декември и януари. Може да се направи по скайп и по мейл.

Тук е обяснено подробно как точно се прави:  http://taro-magic.eu/таро-услуги/

Не е препоръчително да се избира като срок по-малко от 6 месеца и  повече от 1 година.

Аз водя история на всяка от тези подредби, за да можем, при желание, да погледнем отново след изтеклия срок, докъде сме стигнали и да коригираме отново курса си.

Всеки един от смелите хора, които решават да се изправят срещу огледалото и да поемат отговорност за живота си, получава малка книжка, върху която да си води записки по всеки въпрос, за всяка ос, за всеки дом.

Ето и описание:

Моят  Свят през дванадесетте  основни  енергии.

В мига на нашето раждане, всеки зодиакален  знак и всяка планета ни дават своите енергии. Някои – повече, други – по-малко. Всичко зависи от това, какво сами  сме си изработили през многото прераждания. Винаги започваме оттам, откъдето сме завършили предишния живот, но не като материални ценности, а като ЕНЕРГИИ, натрупани в личната ни матрица, които обуславят нашия характер, а чрез него – нашата съдба.

Както знаете, всички се раждаме с определена, строго индивидуална програма /СЪДБА/. Но в нейните доста големи гранции, ние сами правим своите избори.

Предлагам ви едно обширно и много детайлно изследване на самите себе си по 12 тте астрологични  дома, тоест на всички видове енергии, натрупани досега в нашата матрица. Идеята е да си отговорим на следните въпроси по отношение на всяка една от 12тте енергии:

  • Каква е сегашната ситуация в моя живот по отношение на тази енергия
  • Накъде евентуално ще се развива тази енергия до края на  2017 г в нашия живот,
  • Каква е нашата предварителна програма /решена преди да се родим/ по отношение на тази енергия до края на годината
  • Какво ни пречи да я развиваме
  • Какво ни помага да я развиваме
  • Съвет от нашия духовен водач по отношение на оптималното развитие на тази енергия

Предлагам ви да зададем тези 6 въпроса за всеки един от 12 зодиакални дома, които обхващат всички сфери от човешкия  живот.

Ще получите възможност да запишете всичко необходимо и в началото на другата година бихме могли да направим отново рекапитулация като започнем оттам какво е свършено и какво – не и защо, какво не ви е  достигнало до успеха.

Това е подредба се прави само веднъж в годината. Разбира се, ако е необходима корекция или има неясноти, в средата на този период е възможно да се подреди отново, просто за доизясняване на Истината.

 

Цена: 60лв

 

Допълнителна информация:

Тази подробна Таро подредба показва в енергийното огледало на всеки човек основните сфери от живота му по 6 оси.

 

Оста на взаимоотношенията разглежда 1ви и 7ми дом.

 

Първият дом ни дава информация за нашата жизнена енергия, начина, по който се себеизразяваме, нашата мотивация да живеем, за нашето Действие в идентичността

Каква е сегашната ситуация по отношение на жизнената ни енергия, къде я губим най-много, какво ни помага да я наработваме, как ще се развие тази енергия, ако не променим нищо, какво най-много можем да постигнем за периода, за който питаме в това отношение, и какъв е съветът на нашия духовен водач, за да постигнем този максимум.

 

Отново подчертавам : нашата съдба е в наши ръце! Ние сами я градим!

 

Седмият дом ще ни даде отговор на горните въпроси по отношение на нашите партньорства или нашето Действие на социално равнище

 

По всяка ос, търсим отговори за енергиите на лично равнище и на социално равнище.

 

Останалите 5 оси са следните:

 

2. Ос   на    даването и получаването:

 

2 дом : Сигурност в материален план

Пари, ресурси, влечение към природата

8 дом: Сигурност в емоционален  план

Подкрепа от другите-инвестиции, власт, парите на партньора, наследства, финансови дългове

Окултни науки – как функционира света; сливане с друго човешко същесто-секс

 

  1. Ос   на    знанието

 

3 дом: Учене на социално и интелектуално равнище

Как работи ума, комуникация

9 дом: Учене на равнище на идентичността

Разширяване на личността чрез образование, пътувания, религии, перспективи, възможности

 

  1. Ос   на    семейството

 

4 дом:  Действие на емоционално равнище

Семейство, източник на обновление, търсене на емоционално задоволство

10 дом: Действие на материално  равнище

Кариера, авторитет, репутация, признание, положението на човека в света

 

  1. Ос на творчеството

 

5 дом: Сигурност в идентичността

Значимост, сцена, творчество, деца, хазарт, поемане на риск, романтика

11 дом: Сигурност социална и интелектуална

 

Групи, общества – политически, тайни, научни; приятели; цел в хармония с обеществото

 

  1. Ос на здравето

 

6 дом : Учене чрез опит в материалната сфера

Работа, рутина, ежедневие, задължения, здраве, подпомагане

12 дом: Учене на емоционално и психическо равнище

Вътрешни процеси, страдание, болести, затвор, самота, посвещаване на идеал, алтруизъм

 

Иска се огромна смелост, за да застанеш срещу себе си в огледалото и да поемеш отговорност за живота си – за това, което не харесваш, за това, което харесваш и за това, че от теб зависи да го промениш.

Изпитвам огромно уважение към тези, които дръзват да го направят и гордост от тези, които успяват да променят света си  по своя воля!

 

Всеки, преди да си тръгне от моя малък храм на мъдростта, ми написва няколко изречения в книгата за впечатления и предложения. Ето няколко „споделения“ от там:

 

„Чувствам се вдъхновена за промени. Помогна ми да осъзная какво в мен ми пречи и разпилява, къде губя ценен ресурс…. Време е за равносметка!“

Л.Л.

 

„ Чувствам се едновременно спокойна и развълнувана. В някои сфери осъзнах резултата, който съм постигнала от добре свършената работа. Осъзнах как едно нещо може да пречи в една сфера и да помага в друга. Това, което най-много ме впечатли е осъзнаването за семейството – как се държа и какво мога да направя.Осъзнах как всичко е такова, каквото трябва да бъде“

Хр. А.