cropped-cropped-logo1.png

Таро-училище Хермес и Иллара

Време е за конкретни стъпки по пътя към Храма! Време е за конкретна работа!

Всички практики са безполезни, ако не знаем КОИ сме в този миг, тоест от къде тръгваме, и къде искаме да стигнем, тоест КОИ искаме да бъдем!

Нашият живот е резултат от нашите действия, идващи от нивото на нашето развитие.

Развитието на човешката душа минава основно през 5 периода. Тази мъдрост синтезирано изглежда така:

  • Жертви
  • Жертви-войни
  • Войни
  • Воини-Магьосници
  • Магьосници

Описанието на тези нива в подробности прочетете ето тук: http://taro-magic.eu/диамантчета-от-хермес-от-www-taro-magic-eu

Аз съм Дева, обичам ясните и точно определени стъпки по пътя. Размитите обяснения и надути фрази не ме впечатляват ако нямат ЦЕЛ или,  дай Боже,  цели. Всички обичаме с един  удар – няколко … ползи!

Има нещо, което постоянно забравяме когато посещаваме духовни практики, едно много важно възнамеряване: „по лесен, забавен и лек, за нас, начин…“ Моите братя и сестри, които срещам често, много добре знаят за какво говоря. Понякога турбуленциите са ….Ужас! От една такава – едва оцелях!

Като новоизлюпена Магьосница, в началото на пътя си, подготвям точно такива  практики – интересни и забавни, с които да помагам на своите братя и сестри да направят прехода спокоен и радостен. Ще вземем ваши конкретни проблеми, спънки, повтарящи се пагубни модели, ще ги потопим в мъдростта на Таро и ще вдигнем булото им, за да ги направим видими.

Ще стане кристално ясно – къде е техния корен, с какво ги поливаме, за да растат, какво ни носят като уроци, защо ни карат да страдаме, кое ни помага,  кое ни спъва, кое е  това, което ни държи в ръцете си и ни отнема свободата, а ние, дори не предполагаме за това. Ще вземем  една проблемна ситуация и ще я огледаме  в ТАРО-огледалото от всички страни.

Ще осъзнаем, че тя е само цветна  сфера, а ние сме слепи за нейната пъстрота и упорито се взираме в  черното петно.

Как, мили мои, се върви по стълбицата на духовното израстване?! Мислите, че въпросът е труден? Грешите! Отговорът е най-простичкия и очеваден отговор на света:

Със спокойствие в ума, любов в сърцето и радост в душата … а това спокойствие идва от знанието за истината.

Ще поговорим за нещо много важно, за което не се говори … странно защо, след като това е изключително важен ЗАКОН във Вселената. Ще поговорим за:

ПРИНЦИПЪТ НА ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИТЕ или на български: защо преди разсъмване става най-тъмно. Защо ние възнамеряваме, а се появява точно обратното сякаш напук на всичките ни усилия … и как да се възползваме от този закон, за да не му дадем възможност да ни увлече надолу, отново към отчаянието?

Какво е провал и има ли той почва за израстване в душата на един Магьосник?

Всеки от вас ще вземе със себе си една проблемна ситуация –провал, ще я потопим в Таро-мъдростта и ще видим в огледалото Великите възможности, които този провал крие и  каква е триединната формула, благодарение на която всеки може да надскочи себе си и да ускори преминаването си към по-горно ниво на развитие.

Както казва моят Учител:

„Работата на Таро е да ускори прехода между нивата. Таро е училище и катализатор, който ускорява енергетиката, чрез разширяване на съзнанието и осъзнаване на истината за света.“

АЗ ще превеждам енергиите, НЕ Е  НЕОБХОДИМО  да имате познания по Таро.

Ще сме си свършили работата отлично ако:

  1. Си тръгнете спокойни, с лекота в душата
  2. Сте взели ясно и твърдо решение как ще процедирате от тук нататък
  3. Сте разбрали на дълбоко ниво,  че вие контролирате живота си и че във вашия свят няма друг, освен вас.

Датите за тези практики  ще бъдат предварително обявени.

Задължително предварително записване  на  мейл или лични съобщения във фейсбук, което включва: име и фамилия, адрес мейл и телефон.

Три часа – 4 души

Цена – 22 лв

Аз съм перфекционистка и няма да правя никакъв компромис с бройката на участниците и от там с качеството. Ако някой не може да дойде, задължително да се обади поне 3 дни предварително, за да даде възможност на друг да заеме неговото място.

Време е за конкретни стъпки, време е да отработим конкретни ситуации, конкретни блокажи, да развържем конкретни възли!

ЗА мен е ЧЕСТ да бъда ваш приятел и катализатор на вашето развитие!

Предлагам ви три вида практики:

Кликнете върху картинките за повече информация!

 

Таро-практика за изследване на повтарящи се модели и промяна на стереотипи – „ДИАМАНТ В БОКЛУКА“

Таро-практика за търсене на ОТГОВОРИ – Защо на мен се случи това, къде сгреших, как да не греша в бъдеще? – “ ОКОТО НА БУРЯТА“

Таро курс за начинаещи – „ГОЛЕМИТЕ И МАЛКИТЕ АРКАНИ ОТ ТАРО“ – присъствена форма и скайп форма

Таро-практика за подобряване на ВЗАИМООТНОШЕНИЯ – Какво не разбирам, защо той/тя/  се държи така, как да подобря моите взаимоотношения с точно определен човек – „ВЗАИМООТНОШЕНИЯ“
DiamondInTheRough            eyes_storm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

arcanas

Таро практика

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ТАБЕЛА