background

Мечтали ли сте някога, когато застанете пред огледалото да виждате отвъд отражението на собствения си образ?!

Пожелавали ли сте си да му кажете:

Огледалце, огледалце на стената, коя съм Аз зад маската, с която Светът е свикнал да ме вижда?!

Чувствали ли сте се така сякаш влачите със себе си съкровища, а ви се налага да подлагате ръка за милостиня?

Жадували ли сте да използвате огледалото като прозорец, през който, само, поне за миг, да надзърнете в сърцето на заобикалящия ви свят, за да видите какво идва и като добър вълшебник да го промените с обич преди да ви е връхлетяло?!

О, да, мили, прекрасни мои съотборници, в екипа на планетата Земя, щастливи и нещастни съиграчи в най-красивия и неумолим спорт наречен ЖИВОТ, това е напълно, абсолютно, на 100 процента, Възможно! Проверила съм! Аз съм Дева, не вярвам на думи, всичко прекарвам през практиката!

Днес Заявявам:

Електронната книга “ Огледалце, Таро-огледалце … “ С пълно заглавие:

Огледалце, Таро-Огледалце на стената, кой е най-щастливият човек на Земята?

– Свободният!

е ТУК!!!

Тази книга се роди от дълбините на моята любов към живота и света, израсна от семенце, посято на най-плодородната почва! Поливах го със сълзи на болка и ужас и сълзи на щастие и екстаз! Пазеха го ангели и духовни учители! Окуражаваха го усмивките на извисения, весел, трижди великолепен Хермес! Брулиха го бурите на моите практически несгоди, каляваха крехкото му телце. И то, стъбълце за ръка с мен порасна, прогледна и доживя нашата малка, невероятна, животодаряваща звезда, да огрее личицето му.

Днес, на девета дата, през деветия месец, в девет часа преди години се родих АЗ!

Днес, на девета дата, през деветия месец, в деветнадесет часа преди години родих сина си!

Днес, на девета дата, през деветия месец, при изгрев слънце, се роди и моята последна рожба!

Част от моето сърце, част от моята енергия, част от моя ум!

Не мога да нарека това цветенце труд, защото не съм се “трудила”, за да го създам!Мога само да го нарека

Скъпото ми!

Но всяка майка обожава детето си! Вижте какво сподели с мен ангелоподобната дама ВаняСтойчева , която първа прочете книгата и след това написа предговора към нея:

“Силвия Маринова ни рисува света на Таро през своята собствена, уникална практика. Напътствана интуитивно от Учителя си, тя ни представя Света и Силата на Големите Аркани.

Разказът е уютен, с дъх на интимна среща и прясно приготвено кафе. Една по една, големите Аркани се разкриват пред нас чрез обяснения на значенията им, канализирани медитации и случаи от практиката. Тъкмо тази комбинация е много добра, защото ни дава както теоретичната, така и сърдечната, интуитивната и практичната част на цялото.

Спонтанността, чувството за хумор и умението да се обясни една понякога сложна и преплетена материя по безкрайно достъпен начин правят книгата увлекателна и лека за четене. Навременните включвания на забавни истории пък сближава тази дълбока материя с ежедневието.

Какви са внушенията на картата, какъв е човешкият или поведенчески архетип зад нея, как може тя да се прояви в различни житейски ситуации, какво е езотеричното й послание и кое – практическото приложение? Отговори на всички тези въпроси намираме в спонтанния разказ, който следва често логиката на сърцето, а не протоколния ред (и тъкмо така се разгаря неповторимата искра на случването пред очите на читателя.)”

Прочетете цялата статия ТУК или изтеглете книгата от :

background

С какво тази книга е по-различна от стотиците, изписани за Таро?

tickДокато четете ще Преживеете и Усетите енергиите, дишащи зад

изображенията. Ще тренирате различни видове човешки състояния.

Ето ви малък откъс от края на книгата:

“Сега разбирам защо написах тази книга – написах я за себе си, за да се срещна със своя Свят, написах я заради вас – за да ви помогна да го направите и вие!

Как искам , не да заучите наизуст и да повтаряте като папагали значенията на тези силни и мощни енергии – Големите Аркани, а да ги ПРЕЖИВЕЕТЕ, да ги УСЕТИТЕ. Когато вземете в ръка някой от тях, да затворите очи и да го ПОЧУВСТВАТЕ.

Сега разбирам – тази книга е тренировка на състоянията. Дава възможност на въображението ви да полети, на душата ви да пее, а на ума ви да си почине!”

Към цялата книга : background

Към други откъси кликнете: Откъси

Основната цел на тази книга:

е да обуете обувките на Големите Аркани, да наметнете техните одежди, да прогледнете за света през техните очи, а не да зазубрите наизуст основните им значения.

Как изглежда любовта, когато сложите короната на Трети Голям Аркан от Таро, Императрицата?

А вашият бизнес, когато увиснете надолу с главата, заедно с Дванадесети Голям Аркан Обесения?

А вашето духовно развитие през “ясновиждащите” очи на втори Голям Аркан Висшата Жрица?

tickЩе се запознаете с разумните и необикновени енергии на Големите Аркани от Таро. С малките ще ви запозная в следващата ни таро книго-среща

tickЩе се научите да ги разпознавате у себе си и в живота си

tickЩе се научите да ги активирате или усилвате

tickМного ваши чуденки ще намерят своите отговори

tickЩе научите много нови неща от практическия ми опит с хора

tickЩе погледнете на живота и света около вас от съвсем друг ъгъл

tickСъс сигурност ще срещнете себе си, НО … не обещавам, че всичко, което видите ще ви хареса

tickЩе се научите как да използвате Таро като прозорец към невидимото, идващо към вас, всеки ден в три основни направления – романтично, бизнес направление и духовно. Не е необходимо някога да сте се занимавали с Таро, достатъчно е да сте любопитен, любознателен ТЪРСАЧ на истината

tickЩе пием заедно кафе и шампанско и ще се смеем на таро-вицове и таро-приказки. Със сигурност ви обещавам приятно и абсолютно нестандартно пътешествие.

tickКнигата е богато илюстрирана. Ще се гмурнем заедно в многообразието на изображенията на Таро.

tickЗнаете ли накъде отивате? Ще се научите да задавате правилно въпроси за живота си! Ако не знаете въпросите, как ще научите отговорите?!

tickЩе срещнете собствения си Свят, облечен с точно тази дреха, която вие сте му избрали

ВНИМАНИЕ:

Книгата е единствено и само в електронен вариант в пакет от трите най-разпространени формати: PDF. Можете да я четете на всеки таблет или четящо устройство, било то Андроид , I – продукт, на всеки компютър, на всеки smart телефон, Pdf – файла може да бъде разпечатан.

Книгата в хартиен формат може да намерите в Магазина

tick Заедно с книгата ще получите още:

Медитация за активация

Медитация във формат mp3, върху първите три състояния от Таро – Глупакът, Магьосникът, Висшата жрица. Тя е предназначена да събуди сутрин у вас радостта на Детето, неговия ентусиазъм и желание за живот, вълшебната мощ на Магьосника, дремещ у вас, заедно с усещането, че всичко е възможно, и мъдростта на Висшата жрица, нейното “ясновиждане”.

Тези весели, необичайни 10 минути, които ви дарявам от сърце, ще дадат мощен тласък на деня ви, за да го прекарате като Вълшебник, а не като спящ средностатистически нещастен човек. Тази медитация ще ви даде основополагащото състояние в Таро-чародейството. Така както тази книга ще ви даде азбуката на само-създаването ви.

Компютърен тапет, аватар

Красив тапет за компютъра си и аватар, който можете да използвате при нужда

 

Предполагам, че някои от моите гости и приятели ще се разпознаят в безименните образи! Благодаря ви прекрасни, мили, невероятни хора, че ми се доверихте, че ми помогнахте чрез вашия жизнен път да очертая цялостна картинка на Таро – енергиите! За мен беше чест! Тръпна в очакване на бъдещите ни срещи!

Защо смятам, че моето “скъпоценно” ще ви донесе щастие?

Защото в сърцето на Таро-приказките, удобно полегнали сред главите на книгата, ще съзрете къде бъркате, какво ви пречи! Веднъж открили причината, половината работа е свършена!

Толкова съм развълнувана! Думите ми убягват! Отново ще дам думата на самата книга:

“И така, стигнах до края на едно необикновено пътешествие! Когато се обърна назад, виждам, че всяка стъпка от този извървян път ми е носила подарък. Знание, мъдрост, смях, сълзи! Всеки един от Големите, когато ме е изпращал на вратата като скъп гост, ми е давал своя уникален подарък. Когато започнах тази книга, и аз като Глупака, тръгнах с празна раничка, без път, без посока, без идея защо, как и накъде. Започнах я за удоволствие, за забавление, за да избягам от реалността на тежка, смъртоносна медицинска диагноза! Търсех утеха в това, което обожавам – Таро! Нямах цел, нямах причина да пиша. Радвах се на самото пътуване. Сега, в неговия край, с изумление разбирам, че торбичката ми е пълна с дарове, те, малко по малко са ме променили – чувствам се вътрешно преизпълнена с усещане за изобилие, с разбиране за важните неща от живота, с благодарност и обич! Значи това било! Да срещнеш Света си, да му станеш приятел, да осъзнаеш че той е жив, трептящ, че те обича и подкрепя и винаги, независимо че понякога се отричаш от него, той винаги ти подава ръка в нужда! Значи това била целта на пътуването! “